CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

HAPPY ANNIVERSARY

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

HAPPY BIRTHDAY ARYAN MIKAEL

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Friday, June 3, 2011

" GIVEAWAY PERTAMA MIEMIEZS "


Firstime Mrs. Miemiezs buat Giveaway ni...Mula-mula takut gak, mana tahu tak ada orang join...Tapi buat jela..... Mrs. Miemiezs nak bagi hadiah pada yang bertuah. ... Maklum la, pada bulan JUN ni kan kita Akan sambut FATHER DAY ... Kebetulan bulan JUN ni rezeki tu ada la sikit-Alhamdulillah...Hopefully ramai yang join... Hadiah nanti Mrs. Miemiezs update next entry....Jika penyertaan menggalakkan, hadiah dan pemenang akan di tambah..Insya ALLAH.....

Syarat-syarat Penyertaan


1. Mesti jadi follower
MIEMIEZS-AKU SEORANG PENDIDIK
2. Buat entry tajuk :" GIVEAWAY PERTAMA MIEMIEZS "
3. Letak banner macam kat bawah ni : (Bahagian sidebar dan dalam entry post)



 4. Tag 4 orang rakan anda...Pastikan mereka tahu mereka di tag...
5. Link kan post entry anda di bahagian komen bawah entry ini ...
6. Tarikh tamat penyertaan pada
15 JULAI 2011 jam 12 tengah malam.

Buat permulaan, Mrs. Miemiezs nak tag:


7. Selamat mencube....

p/s: Pemenang akan diketahui melalui blog masing2.

10 comments:

abbymira

saya dah join cik mimiez..agak2 bertuah x saya..haha

http://abbymira.blogspot.com/2011/06/giveaway-pertama-miemiezs.html

Ila Aqilah

Saya pun dah join, mintak-mintak bertuah..thee
http://ilaqilah.blogspot.com/2011/06/giveaway-pertama-mimiez.html

miemiezs

tqvm....InsyaAllah

mira mir

salam miemiezs, dah join jugak, siap dah betulkan spelling nama miemiezs agi. hehe. sory2, bru pasan ^^ nanti buat la agi contest ea

wanie

saya saya saya,... dah join jugak,... saya tau saya boleh menang... hahahahah

http://deqwawanie.blogspot.com/2011/06/giveaway-pertama-miemiezs.html

sha

hi sis..

kite join ni..

ini linknya:

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/06/giveaway-pertama-miemiezs.html

TQ

sarahomei

hai..
saya join gak..

http://sarahomei.blogspot.com/2011/06/giveaway-pertama-miemiezs.html

saya neysa

http://cropstrawberikuning.blogspot.com/2011/06/giveaway-pertama-miemiezs.html

join :)

ini aku

mrs mimiez...i pun join

http://allfacesofme.blogspot.com/2011/06/giveaway-pertama-miemiezs.html

sha my heart

singgah sini..

salam ramadhan

Post a Comment